Ik ben heel blij met Dick Hofman. Staat altijd klaar met ideeën, werkt snel en steeds verrassend. En niet onbelangrijk: we staan heel hoog in de zoekmachine waardoor we veel extra aanvragen krijgen. Fijn voor ons om veel ouders en kinderen te kunnen helpen.

Anneke Plugge, Founder @ studiecoach ’t Z-je, Co-founder OWD

Dick bouwde voor ons in "no-time" een geweldige website met al onze wensen vertaald in een fraai professioneel design.

Hans Wiersema, Owner @ MKB Marketingsupport

Een fijne sparringpartner met veel ervaring. Dick weet onze wensen feilloos te vertalen in een mooie, professionele website. Werkt ook off-line voor ons.

Tijen Tosun, Oprichter @ invalassistente.nl

Ik noem Dick nog altijd mijn "vak-vader". Dick is een gedreven reclameman met hart voor zijn klanten, met een rechte rug en een open blik. Hij omarmt nieuwe ontwikkelingen en maakt daarbij gebruik van zijn enorme kennis en ervaring. Ik ben nog altijd onder de indruk van zijn gedrevenheid, veerkracht en klantvriendelijkheid

Petra Middelburg, Orderafwikkelaar bij SmartDesign Keukenstudio

Since many years we (Van Ede & Partners) have been working with Dick, mostly to make advertisemnts for papers and magazines. Always good quality and a very quick response. We will go on hiring him.

Alied de Cock, Company Secretary at OI Global Partners and Company Secretary at CareerNet

Snel, betrouwbaar en vol met humor. Van harte aanbevolen!

Feike Cats, Specialist Klanthousiasme & Verleuken

Dick is een no-nonsense analyticus. Hij fileert eenvoudig een vraagstelling en brengt deze terug tot heldere observaties. Dick weet precies wat klantvriendelijkheid inhoudt (en wat niet). Hij is een doorgewinterd communicatiedeskundige die zich niet gek laat maken door deadlines of complicaties. Bovendien ken ik Dick als recht-door-zee en loyaal.

Chiel van de Ven, Creative Director Nijgh. Brands change the world!