online marketing

Online marketing zorgt voor meer klanten, meer omzet

online marketing zorgt voor meer klanten en omzet

ONLINE MARKETING ZORGT VOOR MEER KLANTEN EN MEER OMZET

Online marketing – of internet marketing – acteert op het grootste podium ter wereld: internet. En bij het woord “internet” komt alles bij elkaar met de hulp van Google, veruit de belangrijkste zoekmachine.

Online marketing houdt zich bezig met het zoeken naar (nieuwe) klanten en het aanbieden van produkten en diensten. Door het werken met relevante zoekwoorden die aansluiten bij de zoekopdracht van een mogelijke klant, brengt Google vraag en aanbod bij elkaar.
Dat is natuurlijk wel makkelijker gezegd dan gedaan.

Klanten zijn waardevol want zij zorgen voor omzet en inkomsten. Online marketing verschaft tools om de klant te bereiken, 24/7.

Voor meer online marketing informatie: klik hier!

online marketing zorgt voor meer klanten en omzet

Ga met online marketing aan de slag en formuleer haalbare doelstellingen

We willen allemaal geld verdienen en (terugkerende) klanten zorgen voor omzet. Maar waar bevinden die klanten zich? Hoe bereik je ze en hoe doe je hun een voorstel dat zorgt voor conversie?

Targets
Misschien zitten je klanten in het hele land, misschien in een bepaalde regio of plaats. Hoe daar rekening mee, zeker als je besluiten om te gaan adverteren.

Maak een Plan
Doelen formuleren is een goede basis voor je Online Marketing Plan (OMP). Je doelen moeten helder en haalbaar zijn. Bijvoorbeeld: “Binnen 3 weken willen wij 10 offerte-aanvragen.”

 

reclame maken vlaardingen online offline

Online marketing: zorg voor een heldere boodschap

Bij de inzet van online marketing zorg je voor een duidelijke marketing propositie. In alle uitingen zoals website, banners, social media is de boodschap consistent. Kleur, typografie, stijl en tone-of-voice worden zorgvuldig ingezet.

Klanten bereik je op verschillende manieren. Door organisch bezoek, door social media of door online adverteren.

Er zijn meer manieren om reclame te maken. Klik op de knop hieronder.