wordpress website,
desktop en mobiel

WordPress website zorgt voor professionele exposure en meer bezoek en omzet

wordpress website laten maken

 

wordpress website laten maken bouwen webdesign

Wat is een WordPress website?

WordPress is een veelgebruikt Content Management System (cms) waarmee je een website kan bouwen en onderhouden. Dit cms wordt wereldwijd toegepast bij meer dan honderd miljoen websites. Ook zeer grote bedrijven werken met WordPress.

Je kan WordPress zien als het chassis, de motor, van je nieuwe website. Daar bovenop zet je een thema, de carrosserie, waarmee je de vormgeving bepaalt. Wij werken vooral met Divi om de website te stylen.

WordPress met Divi is een geweldige oplossing als je zelf aan de slag wilt met een website of webshop. Het werkt intuitief en snel: “what you see is what you get”.

Wat kan een WordPress website?

WordPress kan bijna alles wat je van een website of webshop verwacht. Door gebruik te maken van plugins voeg je extra functie toe. Zo is er een plugin voor het bouwen van een webshop, WooCommerce. Andere plugins zorgen voor veiligheid (bijv. WordFence) of voor vindbaarheid (Yoast).

Waarom een WordPress website?

Een WordPress website gebouwd met Divi heeft een strakke, professionele uitstraling (exposure). De website is responsive zodat deze ook goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Daarom kan je je bedrijf goed online presenteren. Omdat alles intuitief werkt kan je snel online met je nieuwe website.

Door goede SEO (zoekmachine optimalisatie) wordt de website uitstekend gevonden door Google. En dat is weer belangrijk om een hoge positie te krijgen in de zoekresultaten.

Wat kost een WordPress website?

WordPress is een gratis open source cms dat door een grote community wordt bijgehouden en onderhouden. De kosten die je gaat maken zitten in o.a. het theme (ontwerp) waarmee je gaat werken, wij doen dat met Divi.

Een website láten maken is voor veel ondernemers een goede oplossing. Vaak hebben zij geen tijd, geen geduld, geen inspiratie om zelf aan de slag te gaan. De kosten van een website laten maken hangen af van je wensen. Grofweg kost een website tussen de €1000 en €3000. Maar er zijn ook zeer uitgebreide (veel pagina’s) websites die meer dan €10.000 kosten.

 

Welkom op het grootste podium ter wereld!

Welkom op internet. Hier ben je 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar voor opdrachten en bestellingen. Dat wil zeggen: als jouw site hoog in de zoekresultaten van Google verschijnt… Met een responsieve website, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie groot.

Een professionele WordPress website maken die bij je past, daar worden wij blij van. Geschikt voor alle schermen, ook mobiel. Zo heb je altijd je website bij je. Wij bouwen responsive websites. Dan kunnen bezoekers/klanten het aanbod op alle schermen – desktop, tablet, smartphone – goed bekijken. De schaalbare website ‘beweegt’ mee met het mobiele apparaat. Zó biedt Google zijn klanten (de bezoekers van uw website) de ultieme gebruikerservaring. Dat beloont Google met een hogere positie in de zoekresultaten. WordPress websites zijn bijna allemaal responsive. Een (nieuwe) website laten maken is een goed idee. Onze studio in Vlaardingen maakt WordPress websites waar je blij van wordt.

Een goede site wordt goed gevonden door Google. Als een site niet goed leesbaar is, ‘klikken’ bezoekers weg. Op dit moment zoekt volgens Google al méér dan 70% van uw bezoekers op een mobiel apparaat: tablet en smartphone. Websites die NIET responsive (schaalbaar) zijn worden door Google lager in de zoekresultaten gezet. Tijd voor responsive! Een website laten maken (of een bestaande website ombouwen) die past bij elk mobiel apparaat, is een een goed idee.

Een responsive website bouwen met WordPress doen we graag. Onze studio in Vlaardingen – vlakbij Rotterdam – is dagelijks bezig met offline- en online marketing communicatie.

 

Wat is responsive?

Zoek een site op uw tablet of smartphone. Wordt de website duidelijk vertoond met goed leesbare tekst, als een geschaalde uitvoering van de desktop versie? Dan is het waarschijnlijk een responsive website. In het andere geval zie je op tablet of smartphone een sterk verkleinde van de desktop versie en moet je telkens het scherm vergroten omdat tekst en beeld veel te klein zijn.

Steeds meer bezoekers van je site zoeken op een tablet of smartphone. Als de website responsive is, biedt dat voor de bezoeker een goede gebruikerservaring. Websites die niet responsive zijn, worden minder lang bezocht omdat het op mobiele apparaten moeilijk is om door de pagina’s te navigeren. Dat kost klanten en omzet! Kies daarom voor een responsive WordPress website.

Google houdt van websites die goed in elkaar zitten en geeft ze een hogere ranking. Dat betekent dat jouw site helemaal moet kloppen op het gebied van: techniek, semantiek, relevantie en design. Met responsieve websites, goede SEO en mooi design is de kans op een hoge positie dus groot. Opdrachten voeren wij uit in onze eigen studio. Wij bieden oplossingen voor elke communicatie-opdracht, zowel offline als online. Marketing communicatie is cruciaal voor het maken èn behouden van klanten. Dankzij digitale technieken zijn de mogelijkheden eindeloos.

Professionele WordPress website bouwen

Als je professionele exposure wilt op internet, laat je een mooie responsive website maken. Een website die ook mooi weergegeven wordt op tablet en smartphone scoort beter bij Google. En we willen allemaal een hogere positie bij Google.

Wij denken graag met je mee als het gaat om een nieuwe website.

WordPress website voorbeelden
voor professionele exposure

Responsive website voor tablet, wat je ziet is mooier

Miljoenen mensen bezoeken internet op een smartphone, iPad of een ander tablet. Handig op schoot, makkelijk als je onderweg bent. Wat je voorgeschoteld krijgt in je scherm moet dan wel gebruikersvriendelijk zijn. Google vindt de gebruikers-ervaring van bezoekers op je website cruciaal. Hoe beter die ervaring, hoe hoger de ranking in de zoekresultaten. Een belangrijk aspect – naast techniek, relevantie, SEO – is de schaalbaarheid of responsiviteit van de website. Hoe ziet jouw website eruit op smartphone of tablet?

Er zijn nog steeds veel websites die op de ouderwetse manier zijn gemaakt. Bij vertoning op smartphones moet je soms eindeloos het scherm vergroten en het zoeken is moeilijk. Daarom kiezen organisaties en ondernemers, en zzp-ers, voor een responsive website van WordPress.

Een goede website wordt door Google beloond met een hogere positie in de gratis organische zoekresultaten. Dat betekent méér bezoekers, meer klanten, meer omzet!

wordpress website laten maken Rotterdam vlaardingen westland

Websites

Professionele exposure op internet zorgt voor meer bezoek en conversie

Ontwerp/bouw website, nieuwsbrief, logo
(in aan bouw)

Ontwerp/bouw meertalige website, marketing adviezen

remmerden acties gereedschap metabolisme makita belfort Bosch dealt

Ontwerp/bouw website, nieuwsbrief, folder en pos materiaal

Ontwerp/bouw website, logo

Huiswerk-begeleiding en studiecoach in Westland

Ontwerp logo, website, folder en advertenties

Studie website “andere aanpak”

Invalassistente

Websites, logo ontwerp, startup advies

wordpress website laten maken vlaardingen

Website en logo ontwerp en realisatie

Studiecoach Westland

Logo. Website ontwikkeling

Website ontwerp, realisatie

Website ontwerp, site-onderhoud, logo ontwerp

Website ontwerp, site-onderhoud, folders, brochures

<tags>wordpress, cms, divi, elegant themes, responsive, website, laten maken, divi, reclamemaker,  google hoger, vlaardingen, maassluis, schiedam, rotterdam, westland, creatief, professioneel, onderhoud, backup,</tags>